Menu Sluiten

Corona Update

Beste ouders en sporters,

Vanmiddag kregen wij het volgende bericht van de KNGU:

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

 

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

 

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

 

Wij volgen binnen onze vereniging deze adviezen. Dat betekent voor Volonté:

  • Dat er tot en met 31 maart er geen trainingen plaatsvinden.
  • De jaarvergadering niet door gaat. Hiervoor prikken we een nieuwe datum.
  • Onze clubkampioenschappen van 4 april worden verplaatst. Dit heeft meerdere redenen. Aangezien we niet kunnen trainen is het niet gewenst om op 4 april de clubkampioenschappen plaats te laten vinden en we weten niet of de adviezen worden verlengd. Een exacte datum is nog niet bekend. Wij komen hier, als er meer duidelijkheid is, op terug.

  • De filmavond van 5 april is uitgesteld, we gaan op zoek naar een andere datum.

Daarnaast houden wij u op de hoogte mbt nieuws vanuit de KNGU betreffende de wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *